Telefoonnummer

06-24768946

email

ingewitjescoaching@gmail.com

Openingstijden

Ma-vr: 9:00-17:00 uur

Ik hou er enorm van om dagjes op pad te gaan. Grote vakantie mogen uiteraard ook, maar wat bij betreft zit het in kleine dingen.

Een tijd geleden heb ik mezelf een treinabonnement kado gedaan. Echt het perfecte kado voor mij. Ik hou namelijk van dagjes weg. Dat zijn een soort minivakanties voor mij. Een andere omgeving is opnieuw dingen ontdekken. In een stad waar je de weg niet kent je weg vinden. Heerlijk!

Zo was ik vorige week met mijn dochter een dagje naar Rotterdam. We waren daar al eerder geweest, dus we wisten in ieder geval één ding zeker! We gaan naar de Donner. Voor degene die dit niet kent het is geen restaurant waar je een heerlijk broodje Döner eet. Het is een hele grote boekenwinkel. Een boekwinkel is dus echt net als een snoepwinkel voor mij. Allerlei boeken netjes geordend per categorie. Ik word daar blij van! En nu hoor ik je denken: “En jou dochter dan?” Die is al net zo’n fijne lezer als ik. 

Nu doe je mij absoluut geen plezier met kledingwinkels. Dan begin ik te gapen, en sjok ik achter degene aan die ergens naar op zoek is. Standje energielek noem ik dat. Maar echt hoor, waar ik energie van boekwinkels krijg, ga ik uit op kledingwinkels. Maar goed, kind had schoenen nodig voor onder een prachtige jurk. De schoenen zijn uiteindelijk een dag later gekocht in Doetinchem en wij hebben ons toeristendag voortgezet op een scootertje.

In een aantal steden staan leen scooters. Wellicht heb je ze weleens gespot. Meerdere bedrijven bieden deze mogelijkheid aan. Met mijn zoon heb ik al een aantal keer door steden op zo’n groen monstertje gereden. Oke, nu moet ik wel even wat opbiechten…Ik heb vroeger nooit brommer of scooter gereden. En de ene keer dat ik wel op een geleende Sita mocht zitten heb ik deze tot stilstand gebracht in een heg. Dus je kunt je misschien voorstellen dat toen mijn zoon enthousiast vroeg: “Laten wij een scootertje pakken”, ik niet meteen stond te juichen.

Omdat op dit moment een oude blessure opspeelt aan mijn achillespees  lukt lang wandelen niet. Maar ik had mijn zinnen gezet om toerist te zijn in eigen land met mijn dochter. Dus samen hebben wij een groen monstertje opgezocht en we van hotspot naar hotspot gereden. 

Wat een pret en lol hebben we gehad. Ultiem genieten van het uitzicht en van elkaar. Een dagje samen op pad brengt mij echt een minivakantie. En waar mijn volgende bestemming naartoe gaat? Ik deel het heel graag via instagram en Facebook in mijn stories met jou!

Lieve groetjes,

Inge

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.