Telefoonnummer

06-24768946

email

ingewitjescoaching@gmail.com

Openingstijden

Ma-vr: 9:00-17:00 uur

Mijn boek verschijnt op 15 november 2021. Sindsdien heb ik een wens om mijn boek aan te bieden aan Carola Smit. Voor degene die haar niet kennen, zij is jarenlang de zangeres geweest van BZN.

Degene die mij goed kennen of mijn boek hebben gelezen weten dat BZN een belangrijke rol heeft gespeeld in mijn leven.

Als het leven te zwaar voelt dan zet ik de volume knop op standje: “Sorry, buren, bel alsjeblieft de politie niet.” En trek ik mij terug in een wereld die veilig is voor mij.

Door omstandigheden, iets met Corona Regels en een zangcoaching verontschuldigd Carola om te komen naar mijn boekpresentatie. Ik schrijf haar een brief  met mijn gevoel en krijg een hartverwarmende kaart terug. 

Toch blijft het kriebelen om haar mijn boek aan te bieden. Een aantal plannen bedacht maar de uitvoering blijft uit. Een week of twee geleden komt Judy Stevens op mijn pad. Een geweldige dag en een datum om naar Volendam te gaan verder ging ik stuiterend naar huis.

29 juni besluiten wij naar Volendam te gaan. Ik heb Judy van het station Deventer gehaald. We stoppen onderweg één keer om koffie met gebak te nuttigen.

Grappig genoeg rij ik zo naar het huis van Carola. Iets met wat je heel belangrijk vind.

Één straat verder dan waar haar huis staat parkeren wij mijn auto. De zenuwen gieren door mijn lijf. Ik begin al wat te chaos uit te kramen. 

Eenmaal bij haar voordeur begint mijn lijf ook nog bewegingen te maken die ik ternauwernood onder controle weet te houden. Het zweet breekt mij aan alle kanten uit, maar dat kan ook met de temperatuur te maken hebben. Ik kijk nog een keer naar Judy en spreek uit dat ik hoop dat ze zelf de deur opendoet.

Opgelucht ben ik als ik haar zelf zie als de deur opengaat. Een gesprek en een knuffel rijker gaan wij op weg naar de dijk. Voor mijn gevoel heb ik door mijn zenuwen een hoop onzin gezegd, maar het moment is bijzonder. Zichtbaar van allebei de kanten emotioneel.

De magie die jaren geleden was, voel ik op de dag vandaag nog steeds.

Lieve groetjes,

Inge

Aanbevolen artikelen

1 Reactie

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.