Telefoonnummer

06-24768946

email

ingewitjescoaching@gmail.com

Openingstijden

Ma-vr: 9:00-17:00 uur

Jouw business begint vanuit jouw verhaal. Het mooie van een verhaal is dat er altijd mensen op aangaan. En daar ligt jouw kracht.

Wij begeleiden jou in ons traject naar jouw klanten. Wij weten waar jouw klanten op aangaan, zodat jij meer producten en/of diensten verkoopt en dus jouw verhaal verspreid en verteld wordt.

Door video’s te maken en goede posts te leren schrijven staat jouw business als een huis. Samen met jou kijken we naar jouw website en passen deze zo aan dat deze passend is met jou verhaal. Alles wordt daardoor een geheel.

Als jij jouw verhaal concreet hebt dan geven we jou een podium tijdens onze events om te spreken. Jij bent dan een vaste spreker op onze events. Uiteraard zijn wij daar om alle spanning te tackelen zodat jij je zeker voelt op dat podium.

Ook ontwikkelen wij samen met jou materiaal om in te zetten tijdens jouw coaching sessies. Denk aan workshops, coaching kaarten, kaartendeck, boek enz.

Dit is een 12 weken traject. Dat betekent dat er efficiënt en op maat wordt gewerkt.

Wij zien jou online maar er is ook eens per week een mogelijkheid om met ons live te sparren. Dit zijn productieve dagen waarin we ingaan op jouw vragen, en deze vragen worden direct omgezet in actie.

Enkele voorbeelden:

  • Je loopt vast met je website dan wordt er gelijk met je mee gekeken waar je in vast loopt en dan lossen wij dit gelijk op.
  • We kijken mee met jouw posts en we verzamelen materiaal om video’s te maken.
  • We kijken mee met het ontwerpen en neerzetten van jouw coachingsmaterialen, denk hierbij aan carddeck, kaarten, boeken, workshops, retreats, enz, enz.
  • Samen onderzoeken we welke media past bij jou, hoe je deze gaat benaderen en wat er nodig is om jouw doelen te behalen.
  • We bereiden jouw verhaal voor zodat jij klaar bent voor het podium.

Elke woensdag bevinden wij ons op een voor iedereen toegankelijke locatie.

Judy en Inge

Ik wist het al heel lang. “Ik ga een boek schrijven over mijn leven.”

Als ik mijn verhaal op schrijf hoef ik de herinneringen niet meer vast te houden in mijn hoofd.

Vier serieuze pogingen heb ik gedaan in de jaren voordat mijn boek echt werkelijkheid is geworden.

Omdat ik iedere keer vanuit een ander perspectief ging schrijven, en elk personage een andere naam had gegeven raakte ik de draad van het verhaal weer compleet kwijt.

Totdat ik op een dag in een schrijfflow zat en alles in eens uit mijn hoofd heb geschreven. Maar liefst 1500 woorden in een word document. Ik was nog nooit zover gekomen. Ondanks dat ik zoveel woorden had geschreven kwam ik wel steeds op hetzelfde punt waarop ik vast liep. Hoe omschrijf ik nou kwetsbare dingen of waar schaamte onder ligt…

Op een dag was ik aan het scrollen op Facebook en kwam ik iemand tegen waarvan ik het gevoel had, zij kan mij helpen. Met een bibberend lijf heb ik mijn boek ( zo voelde het echt voor mij!) aan haar gemaild. Nog nooit eerder had ik zo’n kwetsbaar stuk van mijn leven aan iemand laten lezen. 

Doordat er potentie in mijn verhaal zit ben ik de reis met haar aangegaan om mijn boek te schrijven. 

En wat voor reis. Het leren schrijven vanuit mijn gevoel, maar ook de pijnlijke punten die ik ben tegengekomen heeft mij gebracht waar ik nu sta. Vanuit mijn verhaal ben ik losgekomen van mijn verleden. Ik spreek nu vanuit mijn ervaring voor groepen mensen die ik mag inspireren hetzelfde te doen.

Waar het schrijven van mijn boek eerst een missie op zichzelf was, werd gaandeweg duidelijk dat er een diepere laag onder zit. Het misbruik, de mishandeling is nog steeds actueel op de dag van vandaag. Hoe onzichtbaar en eenzaam ik mij als kind heb gevoeld wil ik mij nu inzetten voor de onzichtbare kinderen van nu. Door dit moeilijke thema bespreekbaar te maken hoop ik dat er kinderen zijn die zich uit durven te spreken dat het niet veilig is bij hun thuis. Dat het niet normaal is dat je bang moet zijn voor een vader, moeder, opa, oma of buren. 

15 november 2021 was de dag dat ik mijn boek in eigen beheer heb uitgebracht. Op de sterfdatum van mijn moeder en in de week tegen kindermishandeling. Super spannend vond ik het toen de eerste exemplaren op de bus zijn gegaan. En wat ben ik nog steeds dankbaar voor alle mooie reacties die ik heb mogen ontvangen en nog steeds mag ontvangen.

Verscheidene keren krijg ik de vraag of ik kan helpen bij het schrijven van een boek. En doordat ik mooie mensen heb ontmoet met inspirerende verhalen wil ik hier gehoor aan geven. Samen met Judy Stevens is er een mooi traject ontstaan om samen met jou de reis te maken om jouw boek  realiteit  te laten worden.

Samen gaan we vanuit verbinding en liefde op zoek naar jouw verhaal. Hoe vang je deze? Wat is jouw schrijfstijl. Wat past bij jou? Waar begin je en hoe eindig je? Hoe blijf je dichtbij jezelf? Geef je boek in eigen beheer uit of ga je naar een uitgever?

Dus heb jij een droom, een wens of een verlangen om een boek te schrijven? Dan ben je hier zeker op de juiste plek.

12 weken lang krijg jij alle aandacht die jij nodig hebt om te komen tot de kern. We zien elkaar live en via zoom. Je kan al je vragen en onzekerheden bij ons kwijt. 

Wij zijn klaar voor jou! Ben jij klaar voor ons?

boekenpresentatie
Boekenpresentatie 15 november 2021 Schijnwereld; van meisje met shit, naar vrouw met pit