Telefoonnummer

06-24768946

email

ingewitjescoaching@gmail.com

Openingstijden

Ma-vr: 9:00-17:00 uur

Mijn visie: “In alles wat ik doe geloof ik in liefde & verbinding. Ik geloof dat ieder mens in de basis van het hart goed en liefdevol is.”

Mijn visie is mijn redding geweest. Ik kom uit een gezin waar ik mij niet veilig voelde. Mijn moeder was ernstig ziek. Ik ben misbruikt van mijn achtste tot veertiende jaar. Ik leefde in angst. Op mijn vijftiende is mijn moeder overleden. En op mijn vijfendertigste gescheiden.

Ik ben van af mijn vijftiende tot achtentwintigste van depressie naar burn-out gegaan. Ik heb vele therapieën ondergaan. Waardoor ik weet wat werkt om een vastgeroest trauma op te ruimen.

Pas toen ik in aanraking kwam met het Holisme en Holistisch Therapeut kon ik echt aan het werk met de diepgewortelde trauma’s. Het innerlijk kindwerk  zat erg diep. Vol in de blokkades ben ik het traject aangegaan. Hierdoor ben ik zelf positief in aanraking gekomen met een Holistisch Therapeut en daarin voelde ik dat dit mijn pad is om andere vrouwen te begeleiden als Holistisch Therapeut.

Op dit moment ben ik de opleiding tot Holistisch Therapeut aan het volgen waarin Reiki een rode draad heeft. Ik zie al veel positieve effecten van de Reiki behandelingen die ik mag geven. Vrouwen ervaren dat ze makkelijker kunnen loslaten en meer rust ervaren.

In mijn coaching begeleid ik vrouwen met een traumatische ervaring, depressie en burn-out klachten. Ik zet hier mijn eigen ervaringsdeskundigheid in. Vrouwen die te maken hebben gehad met seksueel overschrijdend gedrag, mishandeld zijn of niet gehoord of gezien zijn door ouders en/of verzorgers.  

Wil jij weten of mijn coaching bij jou past? Laten we dan vrijblijvend kennismaken. Je mag mij altijd appen, bellen of mailen.

Lieve groetjes,

Inge